Hulde aan de heidelberger :   Prof. Dr. W. Verboom, 9789058295385

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Prof. Dr. W. Verboom

Hulde aan de heidelberger

Het eerste deel van dit boek gaat over het ontstaan van de leerdienst. En het tweede deel gaat over het nut van catechisums.
127 blz.
Jaar van uitgave: 2003

ISBN: 9789058295385

Leverbaar, houdt u rekening met een langere levertijd

€ 12,50

Omschrijving

Details

Het eerste deel van dit boek gaat over het ontstaan van de leerdienst. En het tweede deel gaat over het nut van catechisums.

De auteur van Hulde aan de Heidelberger hoopt door middel van deze publicatie in de gemeente een gesprek over de catechismuspreek en de leerdienst op gang te brengen. De praktische opzet van het boek leent zich daar uitstekend voor. Het eerste gedeelte geeft achtergrondinformatie over bijvoorbeeld het ontstaan van de leerdienst, de catechismuspreek, de lerende gemeente. Het tweede deel gaat over het nut van de catechismus voor de huidige generatie christenen. In hoofdstuk 12 zijn gespreksvragen opgenomen, bedoeld als een hulpmiddel voor het gesprek in de gemeente. Hulde aan de Heidelberger is een goed hulpmiddel voor gemeenteopbouw.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Hulde aan de heidelberger

Korting voor vaste klanten

De Wever Van Wijnen Voordeelkaart!

Als eerste webwinkel in Nederland introduceerde Wever Van Wijnen in 2007 een klantenkaart. En niet zomaar één: u hoeft niet eerst te stempelen, zegels of punten te sparen, maar u profiteert meteen al van flinke kortingen en voordelen op elke bestelling! Nieuwsgierig? Lees verder!

Welke voordelen geniet u met de Wever Van Wijnen Voordeelkaart?

  • U krijgt altijd direct 10% korting op de verkoopprijs van antiquarische boeken; 
  • Altijd 0 euro verzendkosten voor de toezending van uw bestellingen, nieuw, opruiming én antiquarisch; 
  • U krijgt minimaal 4x per jaar speciale aanbiedingen alleen voor Voordeelkaarthouders; 

U ziet: u kunt enorm veel besparen met een Voordeelkaart. Zeker als u voortaan al uw internetbestellingen bij ons plaatst! (Dat scheelt immers altijd de verzendkosten.)

Als u ook wilt profiteren van al deze voordelen, vraag dan vandaag nog de Wever Van Wijnen Voordeelkaart aan. Hij kost slechts 10 euro per jaar. U kunt de kaart hier bestellen. Uw voordeel gaat dan meteen al in!

 

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 0517-393147. Wij helpen u graag!